Menu

Sint Anthonis De Staetse Hof

Op een vrijkomende bedrijfslocatie aan de rand van het dorp Sint Anthonis worden 9 levensloop bestendige woningen gebouwd. De woningen vormen samen een hofje waardoor de bewoners erg op elkaar betrokken zijn en er geen overlast is van doorgaand verkeer.
De woningen beschikken over een volledig woonprogramma op de begane grond, en optioneel konden de bewoners kiezen voor een klein slaapprogramma op de verdieping.

De woningen grenzen aan de achterzijde aan achtertuinen van bestaande woningen. In de ontwerpfase is daarom in een reeks van inspraakavonden veel aandacht besteed aan het informeren van de direct omwonenden, teneinde draagvlak te creëren voor de bouwplannen. Voor omwonenden is het altijd heel belangrijk dat hun woonkwaliteit en privacy niet aangetast wordt.

Ook hier hebben we geprobeerd om aan al hun wensen tegemoet te komen. Zo hebben de nieuwe woningen geen ramen op de verdieping die uitzicht zouden kunnen bieden op de tuinen zodat hun privacy altijd gewaarborgd blijft.

//