“Wij werken vanuit een rijke ervaring en grondige kennis”

MD2A, voortgekomen uit A12 architectuur BNA, bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers met een flinke staat van dienst in uiteenlopende projecten. Van kantoor- en bedrijfsgebouwen, scholen, winkelcentra en grootschalige retailvestigingen tot projectmatige en particuliere woningen, onder meer in CPO of PO. Nieuw in onze opdrachtportefeuille zijn kleinschalige woonzorgopgaven.

Communicatie
Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking en goede communicatie de sleutels zijn voor geslaagde projecten. De dialoog aangaan met gemeente en andere belanghebbenden, kijken en luisteren zonder vooringenomen standpunten. Transparant zijn naar alle partijen. Vandaaruit bedenken wij praktische en mooie oplossingen met een breed draagvlak: win-winsituaties voor alle betrokkenen.

Aanpak
Wij zijn graag sparringpartner vanaf de aanvang van een project. Zeker in complexe situaties komen onze ervaring en creativiteit optimaal tot hun recht. Zo hebben wij zelfs vastgelopen projecten van enkele van onze opdrachtgevers met derden tot realisatie kunnen brengen. Dat onze persoonlijke benadering en inzet worden gewaardeerd, komt tot uiting in onze langdurige relaties met opdrachtgevers.

Meer weten?
Lees hier hoe wij ons motto meer dan alleen architectuur in praktijk brengen. Of doe inspiratie op via onze portfolio.

Woorden en ambities omzetten in een concreet plan

Het MD2A team

R. (Ron) Westland
R. (Ron) Westlandprojectcoördinator
Ir. A. (Ton) Bons
Ir. A. (Ton) Bonsarchitect / directeur
Ing. G.T.B. (Gerrie) Rozijn
Ing. G.T.B. (Gerrie) Rozijnbouwkundige
Ir. P. (Paula) Meijburg
Ir. P. (Paula) Meijburgsecretariaat
J.M. (Jeroen) Baas, MArch
J.M. (Jeroen) Baas, MArcharchitect
Lusa
Lusa
icoon - MD2A

meer dan alleen architectuur

zorgvuldig, analytisch en vindingrijk